Residence Aleea Pinului
APARTAMENTE BOTOȘANI

UR Aleea Pinului BOTOȘANI

Proiectul Unique Residence Aleea Pinului Botoșani, un nou complex rezidențial modern care își propune să ofere SIGURANȚĂ, CONFORT și INOVAȚIE.

30 apartamente
15 boxe
176m2 spații comerciale
16 Locuri de parcare
APARTAMENTE PREMIUM ÎN ZONĂ PREMIUM

E unic și poate fi al tău

Ansamblul este situat în zona centrală a orașului, cu acces rapid la principalele zone de interes: unități de învățământ, comerciale, spitale.

Împărtășim calitatea

Împărtășește alegerea inteligentă!

Proiectul UNIQUE Residence Aleea Pinului oferă unități de locuit moderne, urmărind să asigure o calitate deosebită, realizate cu maretiale inovative: bloc cu structură pe cadre, pereți exteriori din cărămidă, compartimentări între apartamente și casa scării dubli BCA Ytong, fono-termoizolați cu inserție de vată bazaltică, tâmplărie exterioară germană VEKA clasa A, finisaje interioare realizate cu materiale de proveniență UE ( în special din Italia, Spania sau Franța).

SIGURANță, CONFORT, INTIMITATE

Finisaje și facilități premium

Finisaje interioare realizate cu materiale de provenienţă UE (în special din Italia, Spania sau Franţa)
Locuri de parcare subterane și supraterane
Spații comerciale la parter
Spații verzi și căi de acces generoase
Made To Measure Apartment

Tipuri de apartamente

E unic și poate fi al tău

Alege din cele 3 planuri de dotări Unique

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită noilor apartamente, dând naştere unor locuinţe moderne, eficiente, realizate cu materiale de calitate și inovative:

STANDARD

Acesta este planul de bază, care include dotări esențiale pentru un stil de viață confortabil.
Acest plan este potrivit pentru cei care caută un apartament premium, cu un buget mai restrâns.

STANDARD plus

Acest plan oferă îmbunătățiri și adiții față de planul Standard, creând un mediu mai confortabil și funcțional.
Acest plan oferă mai mult confort și eleganță, fiind ideal pentru cei care doresc un nivel crescut de calitate.

premium

Acesta plan se adresează celor care caută luxul și rafinamentul în amenajarea interioară a apartamentului.
Astfel oferă o experiență exclusivă și sofisticată pentru cei care apreciază luxul și detaliile rafinate.
viață sănătoasă într-o casă inteligentă!

Unique Smart Home

Fiecare apartament asigură în preț pachetul de Siguranță Smart Home și dispune de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home.

Împreună cu manualul de utilizare al apartamentului Unique Residence vor evidenția pe deplin conceptul nostru Smart Home: viață sănătoasă - într-o casă inteligentă!

Sistem HVAC

Cu un sistem HVAC de lux, beneficiezi de un climat interior perfect reglat, o calitate superioară a aerului și o experiență de lux în ceea ce privește confortul locuinței tale.
Dotat cu tehnologie avansată, sistemul HVAC de la Unique oferă reglarea precisă a temperaturii în fiecare cameră a apartamentului tău, permițând personalizarea climatului în funcție de preferințele tale individuale.
De la un flux constant și silențios de aer proaspăt până la încălzirea sau răcirea rapidă și eficientă a spațiului, acest sistem se adaptează nevoilor tale în timp real.

Sistem Electric

Echipat cu soluții avansate, sistemul electric Unique asigură o alimentare constantă și fiabilă a întregii rețele electrice din apartamentul tău.
Fie că este vorba despre iluminat ambiental sofisticat, prize inteligente sau sisteme de control la distanță, acest sistem îți permite să controlezi fiecare aspect al iluminatului și al dispozitivelor electrice cu ușurință și precizie.
Indiferent dacă ești acasă sau în deplasare, acest sistem îți oferă control total și ușurință în utilizare, transformând locuința ta într-un spațiu sofisticat.