Residence Calea Națională
APARTAMENTE BOTOȘANI

UR Calea Națională BOTOȘANI

Un nou ansamblu de apartamente, situat pe artera principală a orașului Botoșani. Dorim ca standardele cu care suntem obișnuiți să le luăm împreună la un nou nivel.

Ansamblul vă pune la dispoziție 10 tipuri de apartamente, variind de la 38 la 106 metri pătrați, cu design interior și crearea propriului lor apartament inteligent.

70 apartamente
Nivele: S+P+7+8E
484 m2 Spații comerciale
78 Locuri de parcare
APARTAMENTE PREMIUM ÎN ZONĂ PREMIUM

E unic și poate fi al tău

Noul proiect UNIQUE Residence, vă așteaptă în Botoșani - str. Calea National nr. 42C, situat pe artera principală a orașului, în imediata apropiere a stadionului municipal de fotbal, pentru a vă bucura de confortul dorit!

Împărtășim calitatea

Împărtășește alegerea inteligentă!

Suntem în mod continuu preocupaţi de creşterea calităţii vieţii clienţilor noştri și de aceea ne-am propus ca prin proiectul pe care-l edificăm în Calea Naţională nr. 48, să realizăm un ansamblu de locuinţe colective prin care să redefinim standardele, ridicându-le la cel mai înalt nivel. Astfel, pe lângă avantajele deja cunoscute, apartamentele sunt realizate cu materialele de calitate și detalii de execuție inovatoare, izolate termic și fonic, la standarde occidentale, personalizabile.

SIGURANță, CONFORT, INTIMITATE

Finisaje și facilități premium

Finisaje interioare realizate cu materiale de provenienţă UE (în special din Italia, Spania sau Franţa)
Staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice
Locuri de parcare subterane și supraterane
Scări de bloc dotate cu 2 lifturi moderne
Spații comerciale la parter
Spații verzi și căi de acces generoase
Made To Measure Apartment

Tipuri de apartamente

E unic și poate fi al tău

Alege din cele 3 planuri de dotări Unique

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită noilor apartamente, dând naştere unor locuinţe moderne, eficiente, realizate cu materiale de calitate și inovative:

STANDARD

Acesta este planul de bază, care include dotări esențiale pentru un stil de viață confortabil.
Acest plan este potrivit pentru cei care caută un apartament premium, cu un buget mai restrâns.

STANDARD plus

Acest plan oferă îmbunătățiri și adiții față de planul Standard, creând un mediu mai confortabil și funcțional.
Acest plan oferă mai mult confort și eleganță, fiind ideal pentru cei care doresc un nivel crescut de calitate.

premium

Acesta plan se adresează celor care caută luxul și rafinamentul în amenajarea interioară a apartamentului.
Astfel oferă o experiență exclusivă și sofisticată pentru cei care apreciază luxul și detaliile rafinate.
viață sănătoasă într-o casă inteligentă!

Unique Smart Home

Fiecare apartament asigură în preț pachetul de Siguranță Smart Home și dispune de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home.

Împreună cu manualul de utilizare al apartamentului Unique Residence vor evidenția pe deplin conceptul nostru Smart Home: viață sănătoasă - într-o casă inteligentă!

Sistem HVAC

Cu un sistem HVAC de lux, beneficiezi de un climat interior perfect reglat, o calitate superioară a aerului și o experiență de lux în ceea ce privește confortul locuinței tale.
Dotat cu tehnologie avansată, sistemul HVAC de la Unique oferă reglarea precisă a temperaturii în fiecare cameră a apartamentului tău, permițând personalizarea climatului în funcție de preferințele tale individuale.
De la un flux constant și silențios de aer proaspăt până la încălzirea sau răcirea rapidă și eficientă a spațiului, acest sistem se adaptează nevoilor tale în timp real.

Sistem Electric

Echipat cu soluții avansate, sistemul electric Unique asigură o alimentare constantă și fiabilă a întregii rețele electrice din apartamentul tău.
Fie că este vorba despre iluminat ambiental sofisticat, prize inteligente sau sisteme de control la distanță, acest sistem îți permite să controlezi fiecare aspect al iluminatului și al dispozitivelor electrice cu ușurință și precizie.
Indiferent dacă ești acasă sau în deplasare, acest sistem îți oferă control total și ușurință în utilizare, transformând locuința ta într-un spațiu sofisticat.