Residence Cuza Vodă
APARTAMENTE Focșani

UR Cuza Vodă Focșani

Bine ați venit pe m2mrealestate, sursa Dumneavoastră de excelență în achizițiile imobiliare. Cu mândrie vă prezentăm proiectul UR Focșani - o simbioză perfectă între designul avangardist și funcționalitatea specifică brandului Uniqueresidence.

Fiecare „made to measure” apartament reflectă dedicația excepțională pentru detaliu, setând noi standarde pentru locuirea contemporană. Vă încurajăm să explorați detaliile acestui proiect și să descoperiți valoarea sa unică ca oportunitate de investiție.

136 apartamente
115 boxe
Nivele: S+P+7/8E
Stație de încărcare EV
144 Locuri de parcare
1533m2 spații comerciale
APARTAMENTE PREMIUM ÎN ZONĂ PREMIUM

E unic și poate fi al tău

Ansamblul de apartamente Made To Measure - UNIQUE Residence Cuza Vodă -  va avea două blocuri cu un regim de înălțime de S+P+7/8 ce vor îngloba un număr de 136 de apartamente cu posibilități de recompartimentare la cerere, dintre care 4 Penthouse-uri, și va dispune de: staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice, scări de bloc dotate cu lifturi, 144 locuri de parcare subterană și supraterană, adăposturi ALA, iar la parter vor fi 10 spații comerciale recompartimentabile pe o suprafață de 1533 mp.

Împărtășim calitatea

Împărtășește alegerea inteligentă!

Cunoaștem că apartamentele se "nasc" standardizate, dar, este în filosofia noastră ca acestea să nu rămână la acest nivel.

Ne asigurăm ca fiecare client să dispună de instrumentele necesare, pentru ca ideile sale să fie implementate de către specialiștii noștri, pentru a crea apartamentul după gustul și preferințele proprii, beneficiind de asemenea, de multitudinea de opțiuni puse la dispoziție pentru finisajele, mobilarea, dotările și echiparea locuinței.

SIGURANță, CONFORT, INTIMITATE

Finisaje și facilități premium

Finisaje interioare realizate cu materiale de provenienţă UE (în special din Italia, Spania sau Franţa)
Staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice
Locuri de parcare subterane și supraterane
Scări de bloc dotate cu lifturi moderne
Loc de joaca pentru copii , cu mobilier specific
Spații verzi și căi de acces generoase
Made To Measure Apartment

Tipuri de apartamente

E unic și poate fi al tău

Alege din cele 3 planuri de dotări Unique

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită noilor apartamente, dând naştere unor locuinţe moderne, eficiente, realizate cu materiale de calitate și inovative:

STANDARD

Acesta este planul de bază, care include dotări esențiale pentru un stil de viață confortabil.
Acest plan este potrivit pentru cei care caută un apartament premium, cu un buget mai restrâns.

STANDARD plus

Acest plan oferă îmbunătățiri și adiții față de planul Standard, creând un mediu mai confortabil și funcțional.
Acest plan oferă mai mult confort și eleganță, fiind ideal pentru cei care doresc un nivel crescut de calitate.

premium

Acesta plan se adresează celor care caută luxul și rafinamentul în amenajarea interioară a apartamentului.
Astfel oferă o experiență exclusivă și sofisticată pentru cei care apreciază luxul și detaliile rafinate.
viață sănătoasă într-o casă inteligentă!

Unique Smart Home

Fiecare apartament asigură în preț pachetul de Siguranță Smart Home și dispune de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home.

Împreună cu manualul de utilizare al apartamentului Unique Residence vor evidenția pe deplin conceptul nostru Smart Home: viață sănătoasă - într-o casă inteligentă!

Sistem HVAC

Cu un sistem HVAC de lux, beneficiezi de un climat interior perfect reglat, o calitate superioară a aerului și o experiență de lux în ceea ce privește confortul locuinței tale.
Dotat cu tehnologie avansată, sistemul HVAC de la Unique oferă reglarea precisă a temperaturii în fiecare cameră a apartamentului tău, permițând personalizarea climatului în funcție de preferințele tale individuale.
De la un flux constant și silențios de aer proaspăt până la încălzirea sau răcirea rapidă și eficientă a spațiului, acest sistem se adaptează nevoilor tale în timp real.

Sistem Electric

Echipat cu soluții avansate, sistemul electric Unique asigură o alimentare constantă și fiabilă a întregii rețele electrice din apartamentul tău.
Fie că este vorba despre iluminat ambiental sofisticat, prize inteligente sau sisteme de control la distanță, acest sistem îți permite să controlezi fiecare aspect al iluminatului și al dispozitivelor electrice cu ușurință și precizie.
Indiferent dacă ești acasă sau în deplasare, acest sistem îți oferă control total și ușurință în utilizare, transformând locuința ta într-un spațiu sofisticat.