Residence Gh. Avramescu
APARTAMENTE BOTOȘANI

UR Gh. Avramescu BOTOȘANI

Proiectul UNIQUE Residence Gh. Avramescu este un concept unitar de locuințe moderne, inteligente și ușor de controlat, eficiente, deschise către viitor, către cele mai noi tehnologii și cu o durată de viață mai mare.

48 apartamente
51 boxe
Nivele: S+P+4E
50 Locuri de parcare
APARTAMENTE PREMIUM ÎN ZONĂ PREMIUM

E unic și poate fi al tău

Noul ansamblu de apartamente localizat în zona G-ral Gh. Avramescu, pe strada Împărat Traian nr. 34. Fiind situat central, cu acces facil la puncte de interes: școală, grădinițe, farmacii, bancomate, și magazine.

SIGURANȚĂ, CONFORT, INTIMITATE

Finisaje și facilități premium

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită noilor apartamente, dând naştere unor locuinţe moderne, eficiente, realizate cu materiale de calitate și inovative:

Finisaje interioare realizate cu materiale de provenienţă UE (în special din Italia, Spania sau Franţa)
Sistemele de siguranță și protecţie Smart Home
Staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice
Locuri de parcare
Scări de bloc dotate cu filturi
Spații verzi și căi de acces generoase
E unic și poate fi al tău

Alege din cele 3 planuri de dotări Unique

Urmărim să asigurăm o calitate deosebită noilor apartamente, dând naştere unor locuinţe moderne, eficiente, realizate cu materiale de calitate și inovative:

STANDARD

Acesta este planul de bază, care include dotări esențiale pentru un stil de viață confortabil.
Acest plan este potrivit pentru cei care caută un apartament premium, cu un buget mai restrâns.

STANDARD plus

Acest plan oferă îmbunătățiri și adiții față de planul Standard, creând un mediu mai confortabil și funcțional.
Acest plan oferă mai mult confort și eleganță, fiind ideal pentru cei care doresc un nivel crescut de calitate.

premium

Acesta plan se adresează celor care caută luxul și rafinamentul în amenajarea interioară a apartamentului.
Astfel oferă o experiență exclusivă și sofisticată pentru cei care apreciază luxul și detaliile rafinate.
viață sănătoasă într-o casă inteligentă!

Unique Smart Home

Fiecare apartament asigură în preț pachetul de Siguranță Smart Home și dispune de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home.

Împreună cu manualul de utilizare al apartamentului Unique Residence vor evidenția pe deplin conceptul nostru Smart Home: viață sănătoasă - într-o casă inteligentă!

Sistem HVAC

Cu un sistem HVAC de lux, beneficiezi de un climat interior perfect reglat, o calitate superioară a aerului și o experiență de lux în ceea ce privește confortul locuinței tale.
Dotat cu tehnologie avansată, sistemul HVAC de la Unique oferă reglarea precisă a temperaturii în fiecare cameră a apartamentului tău, permițând personalizarea climatului în funcție de preferințele tale individuale.
De la un flux constant și silențios de aer proaspăt până la încălzirea sau răcirea rapidă și eficientă a spațiului, acest sistem se adaptează nevoilor tale în timp real.

Sistem Electric

Echipat cu soluții avansate, sistemul electric Unique asigură o alimentare constantă și fiabilă a întregii rețele electrice din apartamentul tău.
Fie că este vorba despre iluminat ambiental sofisticat, prize inteligente sau sisteme de control la distanță, acest sistem îți permite să controlezi fiecare aspect al iluminatului și al dispozitivelor electrice cu ușurință și precizie.
Indiferent dacă ești acasă sau în deplasare, acest sistem îți oferă control total și ușurință în utilizare, transformând locuința ta într-un spațiu sofisticat.