42 apartamente
Nivele: S+P+4+5E
621 m² spații comerciale
53 Locuri de parcare
În inima Botoșaniului

Redefinim standardele!

Preocupați continuu de satisfacția clienților noștri și inspirați de aprecierea noilor proprietari de apartamente Made To Measure, vă propunem al 5-lea ansamblu marca UNIQUE Residence din Botoșani, situat în str. Victoriei nr. 20, din zona Teatrul Vasilache - biserica Sf.Gheorghe, la două minute de Piața Mare.

Astfel, odată cu avantajele deja cunoscute, vom regăsi și aici apartamente care vor beneficia de un pachet de echipare pentru condiții superioare de calitate a mediului fiecărei locuințe.

Împărtășim calitatea

Împărtășim calitatea

Urmărim ca prin toate proiectele rezidențiale marca UNIQUE Residence să dăm naștere unor spații de locuit de excepție, unice, pentru un mod de viață peste standarde, implementând împreună cu fiecare client conceptului nostru Made To Measure Apartment.

Vezi apartamentele
Made To Measure Apartment

E unic și poate fi al tău!

Noul bloc de apartamente Made To Measure va avea un regim de înălțime de S+P+4/5. La parterul blocului vori fi 600 m² de spații comerciale și/sau birouri.

Chiar dacă apartamentele se "nasc" egale, ele nu trebuie să rămână așa, ideile tale vor prinde contur în mâinile consultanților noștri care vor face apartamentul întocmai după gustul și preferințele fiecărui client.

Made To Measure Apartment

Tipuri de apartamente

viață sănătoasă într-o casă inteligentă!

Unique Smart Home

Fiecare apartament asigură în preț pachetul de Siguranță Smart Home și dispune de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home.

Împreună cu manualul de utilizare al apartamentului Unique Residence vor evidenția pe deplin conceptul nostru Smart Home: viață sănătoasă - într-o casă inteligentă!